Multi-Trans


A tartalomhozÜdvözöljük a Multi-Trans Rt. honlapján!A Multi-Trans Rt.
a Romániai Közszállítók Szövetégének tagja :
Közlemény

Menetrend
18-as vonal
Lábasház megállóhely - Sugásfürdő

Kedd-Vasárnap
Oda:
10:00 és 16:00
Vissza: 1
3:00 és 19:00

Közlemény

A Multi-Trans Rt. értesíti utasait, hogy 2018. szepteptember 17.-től, vállalatunk új buszjáratot indít a Sepsi Arénához a lakosság részéről érkező kéréseknek eleget téve.
Az új, 5-ös járat a Gólya utcai végállomásról indul, érintve az 1-es járat megállóit a vonatállomásról halad tovább a Sepsi Arénához. Új buszmegálló lesz a Kaufland üzlet közelében, az autóbusz itt is megáll.
Az 5-ös járat az alábbi táblázatban feltüntetett program szerint közlekedik.

Közlemény

2011 június 15-től a városi autóbuszokra a felszállás csak az első ajtón (érvényes jegy vagy bérlet felmutatásával) lesz lehetséges, leszállásnál pedig csak a hátsó ajtó(k) használható(k).

Közlemény

A sepsiszentgyörgyi Tega Rt. köztisztasági vállalat és a Multi-Trans Rt. helyi közszállítási vállalat által közzétett kiíráson, a "TERVEZZ ÜZENETET NEKÜNK" témában lehetett pályázni.
A leadási határid
őig 41 pályázat érkezett, a héttagú elbíralóbizottság gondos értékelése után, a Tega Rt. - nek szóló egyetlen megfogalmazásra került üzenet sem volt az elvárásinknak megfelelő.
A Multi
-Trans Rt.-nek szánt üzenetek közül csupán egy üzenet felében találtunk elvárásainknak megfelelő horderejű gondolatot azonban ennél hiányzott a gondolat román megfelelője.
A pályázatok elbírálása után sajnos nem született nyertes pályamunka.
A szervez
ők nevében köszönjük a pályázóknak a részvételt.

Közlemény

Kicseréltük a régi típusú utazási jegyeket új, modern, kétnyelvű, biztonsági elemekkel ellátott jegyekre. Ezek a jegyek júniustól lettek forgalomba helyezve. Az utasok által előzőleg beszerzett régi típusú jegyek július 15-ig lesznek még érvényben. A július 16-31 közötti időszakban a régi típusú utazási jegyek még beválthatóak lesznek újakra a cég székhelyén. Július
16-ától kezdődően kizárólag csak az új típusú jegyek lesznek érvényesek.

Közlemény

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának a 369/2010-es számú határozata szabályozta a 3,5 tonnánál nehezebb gépjárművek parkolását a megyeszékhely területén belül. A határozat szövege román nyelven itt olvasható.

Közlemény

2011 január 13-tól, székhelyünkön szolgáltatásaink bankkártya segítségével is kifizethetők.

Közlemény

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa és a Multi-Trans helyi közszállítási vállalat, a Városi Tanács 287/2010 szamú határozata alapján, közös megegyezéssel módosította es kiegészítette a Helyi közszállításról szóló szabályzatot.
A hat
ározat és a szabályzat szövege, román nyelven itt megtekinthető.

Közlemény

Az ezidáig a Lábasház megállóhelynél található jegy- és bérlet pénztér a Kós Károly és Kriza János utcák kereszteződéséhez költözött.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe